Nieuws

VEULEN GEBOREN

Het veulen van Marquise v. St. Schufro is geboren, het is een hengstveulen geworden genaamd Royal Ristretto en is van de hengst Vaderland. Marquise en Royal Ristretto zijn inmiddel verkocht aan Peter Wetzelaer.
Lees meer

Ninette NMK merrie

15 mei is Ninette v. Glock’s Toto Jr. naar de Ibop geweest en ze slaagde daar met een mooie 81,5 punten. Ze kreeg voor de stap een 8, de draf een 8,5 en de galop een 8,5. Houding en balans een 8,5 en de aanleg als dressuurpaard een 8,5. Daarna volgde de stamboekopname, daar behaalde […]
Lees meer

Nieuwe merrie Fabiola

Fabiola, vader Vivaldi uit Gera v. Ulft, is een Eptm Ster DO-C merrie en is gefokt door Sjaak en Riek Vloet. Uit deze lijn komen 2 goedgekeurde hengsten Galando en Gullit. Gullit loopt ook Grand Prix dressuur. Inter 1 paarden Vloet’s Victory en Zondagskind zijn broers van Fabiola. Fabiola is drachtig van Le Formidable.
Lees meer

VINDUCATH EN EDELMAN KAMPIOEN

Beide broers doen het goed in Zuid Afrika. Eerst behaalde Edelman v. Johnson de titel Nationaal Kampioen in de klasse ZZ-Zwaar. En toen volgde Vinducath v. Sandro Hit met de titel Nationaal Kampioen in de klasse Grand Prix. Beide komen uit Kandy. Wij zijn trotse fokkers, zo bijzonder, daar doe je het voor!
Lees meer

PREMIUM BLACK GEBOREN

Premium Black is op 21 mei 2020 geboren en is een zwart hengstveulen van de hengst Ferguson uit onze merrie Marquise (St. Schufro x F├╝rst Heinrich).
Lees meer

PRINCESSE GEBOREN

Princesse, geboren 12 april 2020 en is een merrieveulen van Kjento uit onze merrie Baronesse v. Don Schufro.
Lees meer

Geboren Purdy II

Op 30 januari is bij ons het merrieveulen Purdy II geboren. Een chique, hoogbenig veulen van de Grand Prix hengst For Romance uit onze merrie Favoriet (Jazz x Ferro).
Lees meer

Favoriet drachtig van For Romance.

Favoriet (v. Jazz x Ferro) is drachtig van Grand Prix hengst For Romance en we verwachten dit veulen medio januari 2020.
Lees meer

Infora Dance start ZZ Licht

Inigo Astiz Tabar startte Infora Dance v. Don Schufro voor het eerst in de klasse ZZL en behaalde voor een 6 jarige, een mooie score van 65% met een mooie 3e plaats.
Lees meer

Vinducath Premium fokhengst in Zuid Afrika

Vinducath v. Sandro Hit uit onze Elite merrie Kandy, in eigendom van Shiree Darley, is een Grand Prix Premium geworden. De nakomelingen lijken erg beloftevol..
Lees meer