Wall of Fame

Fabiola (Vivaldi x Ulft x Porter)

Fabiola is een Eptm Ster DO-C merrie uit Gera (v. Ulft x Porter uit fokfamilie 94) en komt uit een sportrijke familie. Broers Vloet’s Victory en Zondagskind lopen PSG/Inter 1 en uit deze lijn komen 2 goedgekeurde hengsten Galando en Gullit, die tevens Grand Prix loopt.
Lees meer

Vinducath v. Sandro Hit

Vinducath is een goedgekeurde Premium dekhengst in Zuid Afrika van Shiree Darley en de nakomelingen zien er beloftevol uit. Hij werd in 2021 Nationaal Kampioen Grand Prix onder Catherine Berning.
Lees meer

Edelman

Edelman v. Johnson is al 2x Champion of the Westcoast van Zuid Afrika geweest. In de klasse M en Z dressuur. Hij is Nationaal Kampioen 2021 in de klasse ZZZ in Zuid Afrika met amazone Kim McFarlane.
Lees meer

NINETTE v. Glock’s Toto jr. x Favoriet (Jazz)

Ninette v. Glock’s Toto Jr. is een Elite Ibop D-OC merrie. En is uitgenodigd voor het NMK van 2021.
Lees meer

Kandy: Casimir x Doruto

Komt uit de sportrijke Koteusi-stam met vele Zware tour paarden. Moeder Vanda (Doruto) is een preferente ? dubbel prestatie merrie en Olanda is een prestatie merrie. Predikaat: Elite, Preferente, Prestatie, Sport (dressuur) Prestatie: dressuur Z2 Prestaties nakomelingen: Aangewezen dekhengst, goedgekeurd in Zuid Afrika, dressuur tot GP-zwaar, diverse stermerries.
Lees meer

Worlddancer: Skydancer x (Trendy) Biotop

De merrie Worlddancer fokten we zelf met Trendy, die op haar beurt weer van onze merrie Kandy afstamt. De vader Skydancer fokte we ook zelf met onze merrie On Wings (Peter pan). Predikaat: Keur Prestatie: Dressuur L2.
Lees meer

Pandora: Jazz x Roemer

Pandora is een merrie van Jazz, uit Zsuzsa een Ster, Sport-dressuur Prestatiemerrie van Roemer en moeder van KWPN hengst Rousseau. Pandorastaat op de KWPN fokwaarden dressuur Top 500 merries met kinderen in de sport op de 82e plaats met een index van 167. Predikaat: Elite Sport-dressuur Prestatie: Dressuur Z2
Lees meer

Baronesse: Don Schufro x (Kandy) Casimir

Baronesse is de dochter van Kandy, onze Ster-Prok, Elite Sport dressuur, Preferente merrie van Casimir x Doruto. Als 3-jarige behaalde Baronesse al een 2e prijs op de jonge dressuurpaarden competitie in Alverna en een 3e prijs in Hilvarenbeek. Als 4-jarige werd ze Kringkampioen van Kring Cuijk. Dressuur klasse ZZ-licht onder Anouk Jenniskens (2015). Baronesse komt […]
Lees meer

Favoriet: Jazz x (Purdy)

Favoriet v. Jazz uit Keurmerrie Purdy is een PROK? IBOP merrie, die in de sport Z2 loopt. Prestaties: Dressuur klasse Z2 onder Anouk Jenniskens. Favoriet heeft Nederlandse dressuurbloed in de genen en het fijne karakter van Zonneglans. Moeder Purdy liep Z dressuur en Favoriet’s oudste broer Benneton loopt Inter II onder Virginia Lundin (Sui), broer […]
Lees meer