Nieuws

NINETTE NMK-MERRIE

Ninette v. Glock’s Toto Jr. uit onze Favoriet is op 13 augustus naar de Nationale Merrie Keuring, het NMK geweest, ze was onder de indruk van de imposante ring en behaalde een 6e plaats in haar groep. Een eer om tussen de beste merries van Nederland in de ring te mogen verschijnen.
Lees meer

Veulen Favoriet geboren

Favoriet heeft een chique vos merrieveulen gekregen van de hengst Don Romance. We hebben haar de naam Relevante gegeven.
Lees meer

Lord Weltino Kringkampioen

Lord Weltino v. Dante Weltino is Kringkampioen geworden en is afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen. Samen met amazone Esmee Donkers mag hij daar in de klasse L2 zijn best gaan doen.
Lees meer

Veulen van Fabiola geboren

Inmiddels is het veulen van Fabiola geboren, een groot chique vosmerrie veulen van de hengst Le Formidable, genaamd Royal Diamond. Royal Diamond is inmiddels ook al uitgenodigd voor de Prinsjesdagveiling op 21 september in Ermelo.
Lees meer

VEULEN GEBOREN

Het veulen van Marquise v. St. Schufro is geboren, het is een hengstveulen geworden genaamd Royal Ristretto en is van de hengst Vaderland. Marquise en Royal Ristretto zijn inmiddel verkocht aan Peter Wetzelaer.
Lees meer

Ninette NMK merrie

15 mei is Ninette v. Glock’s Toto Jr. naar de Ibop geweest en ze slaagde daar met een mooie 81,5 punten. Ze kreeg voor de stap een 8, de draf een 8,5 en de galop een 8,5. Houding en balans een 8,5 en de aanleg als dressuurpaard een 8,5. Daarna volgde de stamboekopname, daar behaalde […]
Lees meer

Nieuwe merrie Fabiola

Fabiola, vader Vivaldi uit Gera v. Ulft, is een Eptm Ster DO-C merrie en is gefokt door Sjaak en Riek Vloet. Uit deze lijn komen 2 goedgekeurde hengsten Galando en Gullit. Gullit loopt ook Grand Prix dressuur. Inter 1 paarden Vloet’s Victory en Zondagskind zijn broers van Fabiola. Fabiola is drachtig van Le Formidable.
Lees meer

VINDUCATH EN EDELMAN KAMPIOEN

Beide broers doen het goed in Zuid Afrika. Eerst behaalde Edelman v. Johnson de titel Nationaal Kampioen in de klasse ZZ-Zwaar. En toen volgde Vinducath v. Sandro Hit met de titel Nationaal Kampioen in de klasse Grand Prix. Beide komen uit Kandy. Wij zijn trotse fokkers, zo bijzonder, daar doe je het voor!
Lees meer

PREMIUM BLACK GEBOREN

Premium Black is op 21 mei 2020 geboren en is een zwart hengstveulen van de hengst Ferguson uit onze merrie Marquise (St. Schufro x F├╝rst Heinrich).
Lees meer

PRINCESSE GEBOREN

Princesse, geboren 12 april 2020 en is een merrieveulen van Kjento uit onze merrie Baronesse v. Don Schufro.
Lees meer