Nieuws

Titania geboren

Op 29 januari j.l. is het eerste veulen geboren. Het is een mooi zwart merrieveulen uit van Next Level uit Fabiola ( Vivaldi x Ulft). Een erg vriendelijk veulen, zo jong al.
Lees meer

Veulens in 2023 van Next Level


Lees meer

NINETTE VERKOCHT NAAR PORTUGAL Ninettte v. Glock’s Toto Jr. is via de Performance Plus veiling verkocht naar Portugal. Nieuwe eigenaar is Goncalo Barreira Miranda gaat haar inzetten voor sport en fokkerij. Wij wensen hem net zoveel plezier aan Ninette, zoals wij dat hebben mogen beleven en hopen dat ze in Portugal haar goede loopbaan kan […]
Lees meer

NINETTE NMK-MERRIE

Ninette v. Glock’s Toto Jr. uit onze Favoriet is op 13 augustus naar de Nationale Merrie Keuring, het NMK geweest, ze was onder de indruk van de imposante ring en behaalde een 6e plaats in haar groep. Een eer om tussen de beste merries van Nederland in de ring te mogen verschijnen.
Lees meer

Veulen Favoriet geboren

Favoriet heeft een chique vos merrieveulen gekregen van de hengst Don Romance. We hebben haar de naam Relevante gegeven.
Lees meer

Lord Weltino Kringkampioen

Lord Weltino v. Dante Weltino is Kringkampioen geworden en is afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen. Samen met amazone Esmee Donkers mag hij daar in de klasse L2 zijn best gaan doen.
Lees meer

Veulen van Fabiola geboren

Inmiddels is het veulen van Fabiola geboren, een groot chique vosmerrie veulen van de hengst Le Formidable, genaamd Royal Diamond. Royal Diamond is inmiddels ook al uitgenodigd voor de Prinsjesdagveiling op 21 september in Ermelo.
Lees meer

VEULEN GEBOREN

Het veulen van Marquise v. St. Schufro is geboren, het is een hengstveulen geworden genaamd Royal Ristretto en is van de hengst Vaderland. Marquise en Royal Ristretto zijn inmiddel verkocht aan Peter Wetzelaer.
Lees meer

Ninette NMK merrie

15 mei is Ninette v. Glock’s Toto Jr. naar de Ibop geweest en ze slaagde daar met een mooie 81,5 punten. Ze kreeg voor de stap een 8, de draf een 8,5 en de galop een 8,5. Houding en balans een 8,5 en de aanleg als dressuurpaard een 8,5. Daarna volgde de stamboekopname, daar behaalde […]
Lees meer

Nieuwe merrie Fabiola

Fabiola, vader Vivaldi uit Gera v. Ulft, is een Eptm Ster DO-C merrie en is gefokt door Sjaak en Riek Vloet. Uit deze lijn komen 2 goedgekeurde hengsten Galando en Gullit. Gullit loopt ook Grand Prix dressuur. Inter 1 paarden Vloet’s Victory en Zondagskind zijn broers van Fabiola. Fabiola is drachtig van Le Formidable.
Lees meer