Kandy: Casimir x Doruto

Komt uit de sportrijke Koteusi-stam met vele Zware tour paarden. Moeder Vanda (Doruto) is een preferente ? dubbel prestatie merrie en Olanda is een prestatie merrie. Predikaat: Elite, Preferente, Prestatie, Sport (dressuur) Prestatie: dressuur Z2 Prestaties nakomelingen: Aangewezen dekhengst, goedgekeurd in Zuid Afrika, dressuur tot GP-zwaar, diverse stermerries.

Nakomelingen

Peron v. Ferro

Hengst Aangewezen verrichtingsonderzoek Kampioenskeuring hengstenkeuring 7e Prix Lichte Tour dressuur onder Jenny Stam
Lees meer

Romanov v. Flemmingh

Hengst 2e plaats hengstveulens CK Veghel
Lees meer

Stravinsky v. Peter Pan

Hengst Ster Springen klasse M Dressuur klasse L2
Lees meer

Trendy v. Biotop

Trendy was een voorlopig Keur merrie van Biotop en fokte een aantal fijne paarden. Helaas door koliek te jong overleden.
Lees meer

Up to Date

Na lange tijd Up te Date v. Friedenf├╝rst kwijt te zijn geweest, meldde familie Kostiuk uit Canada zich. Dus hij is terecht en maakt het goed in Canada.
Lees meer

Vinducath v. Sandro Hit

Vinducath is een goedgekeurde Premium dekhengst in Zuid Afrika van Shiree Darley en de nakomelingen zien er beloftevol uit. Hij werd in 2021 Nationaal Kampioen Grand Prix onder Catherine Berning.
Lees meer

Weltdame v. Rosario

Weltdame liep L2 dressuur onder Janneke Geurts en is PROK.
Lees meer

Baronesse: Don Schufro x (Kandy) Casimir

Baronesse is de dochter van Kandy, onze Ster-Prok, Elite Sport dressuur, Preferente merrie van Casimir x Doruto. Als 3-jarige behaalde Baronesse al een 2e prijs op de jonge dressuurpaarden competitie in Alverna en een 3e prijs in Hilvarenbeek. Als 4-jarige werd ze Kringkampioen van Kring Cuijk. Dressuur klasse ZZ-licht onder Anouk Jenniskens (2015). Baronesse komt uit de befaamde Koteusi lijn, waar in de directe bloedlijn meer dan 40 paarden hoger lopen dan Z2, waarvan 8 Grand Prix. De paarden staan bekend om het fijne meewerkende karakter.
Lees meer

Edelman

Edelman v. Johnson is al 2x Champion of the Westcoast van Zuid Afrika geweest. In de klasse M en Z dressuur. Hij is Nationaal Kampioen 2021 in de klasse ZZZ in Zuid Afrika met amazone Kim McFarlane.
Lees meer

Freule v. Amazing Star

Freule is PROK gekeurd en verkocht naar Zweden en liep in de eventing. Inmiddels is ze ook fokmerrie geworden.
Lees meer